Vroege zomerdeal

Vraag direct een offerte aan

  • Bespaar op energiekosten
  • Snel en eenvoudig
  • Service met een glimlach
Binnen 1 minuut geregeld!

Mis onze vroege zomerdeal niet,
beschikbaar tot

 
 

Transformeer uw woning

Wilt u een groenere woning én flink besparen op uw energierekening? Dan hebben wij dé oplossing voor u: 8 Longi 430Wp of 8 Denim 430Wp glas/glas zonnepanelen met micro-omvormers én een 3,5kW airco! Net zoals vele anderen profiteert u straks van duurzame energie rechtstreeks vanaf uw eigen dak. En het mooie is, het is eenvoudiger dan u denkt.

Onze experts staan klaar om u te helpen. Na de postcodecheck nemen we contact met u op om een schouw in te plannen. Tijdens ons bezoek wordt er naar het dak gekeken en waar de airco het best geplaatst kan worden. Daarna ontvangt u een op maat gemaakte, transparante offerte. Geen verborgen kosten, geen verrassingen. En het beste van alles? Het is volledig vrijblijvend. Waar wacht u nog op? Zet die eerste stap naar een groener én voordeliger thuis. Laat die zon maar schijnen op uw energierekening!

Duurzaam Plus installeert zonnepanelen in Tilburg

A title

Image Box text

Duurzaam Plus onderweg om zonnepanelen te installeren in Tilburg

A title

Image Box text

Klantervaringen

Joris

15 zonnepanelen
Vanaf het eerste gesprek tot en met het leveren en installeren. Alles verliep netjes en naar wens. Duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar.
5/5 sterren via Google

Hans

6 zonnepanelen
Gisteren zijn de panelen geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Duurzaam Plus van offertestadium tot en met uitvoering en service. Eerlijke prijs, snelle levertijd, nette betrouwbare en één voor één vriendelijke mannen.
5/5 sterren via Google

Remi

14 zonnepanelen
Eind vorig jaar hebben wij Bas de opdracht gegeven om het dak van de dakkapel opnieuw te laten bekleden en daarna 14 zonnepanelen te installeren waarbij het kleine zolder(klap)raampje komt te vervallen. Die beslissing hebben we genomen na prima advies van Bas.
5/5 sterren via Google

Frank

6 zonnepanelen
Wij zijn erg te spreken over de klantgerichtheid, duidelijkheid en servicegerichtheid van Duurzaam Plus. Team (Bas en Antwan) Tevens zijn wij super te spreken over de vakmensen die er werken. Het zijn jonge positieve mensen die verstand van zaken hebben en mogelijkheden zien.
5/5 sterren via Google

Sandra & Dick

11 zonnepanelen
Het kontakt met iedereen van Duurzaam Plus was vanaf het eerste moment positief. De communicatie met het team was erg prettig, duidelijk en de heren die de zonnepanelen op het dak en de garage kwamen leggen waren professioneel en werkten netjes.
5/5 sterren via Google

Chantal

10 zonnepanelen
Vandaag zijn Antwan en Joris druk geweest om onze zonnepanelen te installeren. Ons plat dak ligt nu vol met 10 panelen dus laat de wolken en regen maar verdwijnen! Ze denken mee, als ’t even anders moet met de stroom naar de meterkast is het fijn dat ze met ideeën komen.
5/5 sterren via Google