Vraag direct een offerte voor zonnepanelen aan.

Binnen 24 uur vrijblijvend een advies!

Binnen 1 minuut geregeld!

  • Installatie binnen 4 weken

  • Profiteer nu van 0% btw

  • Bespaar €1400,- per jaar

A title

Image Box text

Live inzicht in verbruik & opbrengst

Altijd en overal inzicht in de kWh-opbrengst van uw zonnestroomsystemen, ongeacht welk apparaat u gebruikt. U heeft volledig inzicht in de prestaties van uw zonnestroomsystemen en door middel van overzichtelijke grafieken en tabellen ziet u direct wat de opbrengst is. Zo weet u eenvoudig wat de ideale momenten zijn om stroom te verbruiken.

Offerte aanvragen

Binnen 1 minuut geregeld!

Zonnepanelen via Duurzaam Plus, hoe werkt dat?

Tevreden klanten van Duurzaam Plus

Joris

15 zonnepanelen

Vanaf het eerste gesprek tot en met het leveren en installeren. Alles verliep netjes en naar wens. Duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar.

5/5 sterren via Google

Hans

6 zonnepanelen

Gisteren zijn de panelen geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Duurzaam Plus van offertestadium tot en met uitvoering en service. Eerlijke prijs, snelle levertijd, nette betrouwbare en één voor één vriendelijke mannen.

5/5 sterren via Google

Remi

14 zonnepanelen

Eind vorig jaar hebben wij Bas de opdracht gegeven om het dak van de dakkapel opnieuw te laten bekleden en daarna 14 zonnepanelen te installeren waarbij het kleine zolder(klap)raampje komt te vervallen. Die beslissing hebben we genomen na prima advies van Bas.

5/5 sterren via Google

Frank

6 zonnepanelen

Wij zijn erg te spreken over de klantgerichtheid, duidelijkheid en servicegerichtheid van Duurzaam Plus. Team (Bas en Antwan) Tevens zijn wij super te spreken over de vakmensen die er werken. Het zijn jonge positieve mensen die verstand van zaken hebben en mogelijkheden zien.

5/5 sterren via Google

Sandra & Dick

11 zonnepanelen

Het kontakt met iedereen van Duurzaam Plus was vanaf het eerste moment positief. De communicatie met het team was erg prettig, duidelijk en de heren die de zonnepanelen op het dak en de garage kwamen leggen waren professioneel en werkten netjes.

5/5 sterren via Google

Chantal

10 zonnepanelen

Vandaag zijn Antwan en Joris druk geweest om onze zonnepanelen te installeren. Ons plat dak ligt nu vol met 10 panelen dus laat de wolken en regen maar verdwijnen! Ze denken mee, als ’t even anders moet met de stroom naar de meterkast is het fijn dat ze met ideeën komen.

5/5 sterren via Google

Veelgestelde vragen

Na goedkeuring van de offerte streven wij ernaar om binnen 8 weken de zonnepanelen bij u op het dak te hebben geplaatst.

Zonnepanelen zijn niet alleen een slimme investering omdat ze maandelijks geld besparen op uw energierekening, maar ze verhogen ook de waarde van uw woning door een verbeterd energielabel. Bovendien draagt u bij aan een duurzame toekomst door uw stroomopwekking te verduurzamen en de CO2-uitstoot van uw woning te verlagen.

Zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten dit om in stroom, die vervolgens via een omvormer wordt omgezet in bruikbare wisselstroom. Eventueel overtollige stroom wordt terug geleverd aan het elektriciteitsnet, waarvoor u compensatie ontvangt van uw energieleverancier.

Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op door gebruik te maken van een gratis energiebron, namelijk de zon. U bespaart direct geld doordat elk zelf opgewekt kilowattuur (kWh) niet meer afgenomen hoeft te worden bij de energieleverancier. Daarnaast wordt u gecompenseerd voor alle stroom die u niet meteen verbruikt en dus levert aan het openbare elektriciteitsnet. Dit wordt gedaan door de energieleverancier: deze verrekent de hoeveelheid stroom die u afneemt met de hoeveelheid stroom die u levert. Op deze manier bespaart u flink op uw energiekosten.

Daarnaast bieden zonnepanelen een hoog rendement: hier kan geen bank tegenop. Voor elke kWh die u opwekt krijgt u gemiddeld €0,21. Stel dat u jaarlijks ongeveer 4.000 kWh aan stroom opwekt (12 panelen), levert dit €840 op. Dit is een aanzienlijk hoger bedrag dan de rente die u zou krijgen wanneer u het geïnvesteerde bedrag op een bankrekening zou zetten of laten staan.

Naast dat zonnepanelen een hoog rendement bieden en u maandelijks flink bespaart op uw energierekening, krijgt u ook geld terug voor de aanschaf ervan. U krijgt namelijk BTW terug van de Belastingdienst wanneer u kiest voor zonnepanelen. Deze BTW-teruggave maakt zowel de aanschaf als installatie van uw zonnepanelen 21% goedkoper.

Het investeren in zonnepanelen kan op lange termijn aanzienlijke financiële voordelen bieden, waaronder besparingen op energiekosten, waardevermeerdering van uw woning en mogelijke subsidies of belastingvoordelen vanuit de overheid. Daarnaast hebben zonnepanelen een lange levensduur, waardoor ze op lange termijn een rendabele investering zijn.

Zonnepanelen hebben over het algemeen een levensduur van 25 tot 30 jaar. Om de levensduur te verlengen, is het belangrijk om de panelen te beschermen tegen extreme weersomstandigheden en regelmatig te controleren op eventuele beschadigingen.

Het installeren van zonnepanelen kan de waarde van uw woning verhogen door een verbeterd energielabel, lagere energiekosten voor toekomstige kopers en een grotere aantrekkingskracht op milieubewuste kopers.

Sommige gemeenten bieden subsidies of financiële incentives aan voor de installatie van zonnepanelen, zoals een lager BTW-tarief of speciale leningen met gunstige voorwaarden.

Bij het vergelijken van offertes is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit van de panelen, de garantievoorwaarden, de ervaring van de installateur en reviews die het bedrijf heeft ontvangen.

Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal presteren, is het belangrijk om schaduwval te vermijden en de panelen te installeren onder een optimale hoek en oriëntatie voor maximale blootstelling aan zonlicht.