Vraag direct een offerte voor een thuisbatterij aan.
Binnen 24 uur vrijblijvend een advies!
Binnen 1 minuut geregeld!
- Opgewekte stroom opslaan
- Altijd groene energie
- Opladen tijdens negatieve prijzen
Binnen 24 uur vrijblijvend een advies!
Binnen 1 minuut geregeld!
Image Box text
Dat is simpel! Overdag wekken je zonnepanelen waarschijnlijk meer stroom op dan je verbruikt. Zonder thuisbatterij lever je ‘overschot’ aan opgewekte stroom direct terug aan het net. Op dit moment kun je dat nog verrekenen met de stroom die je op een ander moment gebruikt, bijvoorbeeld als het donker is. Ook wel de salderingsregeling genoemd. Na 2025 wordt deze helaas afgebouwd en in 2030 zelfs helemaal afgeschaft. Alles wat je terug levert is dan verloren opgewekte energie. Mét thuisaccu lever je de stroom niet terug, maar laad je eerst jouw accu vol. Wat dan nog over is, gaat terug naar het net.
Binnen 1 minuut geregeld!
Een thuisbatterij in 3 stappen
Vraag een offerte aan en we bellen je binnen 1 werkdag om de wensen door te spreken en een vrijblijvende afspraak in te plannen.
Wij komen bij je langs en kijken welke thuisbatterij geschikt is voor jouw situatie.
Je ontvangt een offerte op maat per mail. Je kan alles nog even rustig doorlezen en bespreken voor je akkoord gaat. Na akkoord plannen we een dag in die jou goed uitkomt om de opdracht uit te voeren.
Een thuisbatterij is een apparaat dat elektriciteit opslaat die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere bronnen. Het slaat de energie op voor later gebruik, waardoor huishoudens minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet.
Een thuisbatterij werkt door de energie die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere bronnen op te slaan in een accu. De accu kan vervolgens worden gebruikt om huishoudelijke apparaten van stroom te voorzien wanneer er geen zonlicht is of wanneer de vraag naar elektriciteit hoger is dan de hoeveelheid die wordt opgewekt.
De hoeveelheid energie die een thuisbatterij kan opslaan, varieert afhankelijk van het merk en de grootte. Gemiddeld kan een thuisbatterij tussen de 5 en 20 kWh aan energie opslaan.
De besparing die je kunt realiseren met een thuisbatterij, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de batterij, het energieverbruik van je huishouden en de prijs van elektriciteit. Gemiddeld kan je met een thuisbatterij tussen de 30% en 70% besparen op je energierekening.