Utrecht kiest zonnepanelen

Vraag direct een offerte aan

  • Professionele installatie
  • Bespaar op energiekosten
  • Service met een glimlach

Binnen 1 minuut geregeld!

Zonnepanelen in Utrecht

Hey, Utrecht! Waarom nog wachten? Onze exclusieve zonnepanelenactie maakt groene energie voor iedereen toegankelijk. Bespaar flink op uw energierekening terwijl u bijdraagt aan een duurzame stad. Kies voor zonnepanelen en ontdek de voordelen van groene energie. Mis deze kans niet – start vandaag met besparen!

Bespaar slim met zonnepanelen in Utrecht

Toe aan groene energie én besparingen op uw energierekening? Wij hebben de oplossing voor u: zonnepanelen! Net zoals duizenden anderen in Utrecht kunt u ook profiteren van schone energie recht vanaf uw eigen dak. Hoe? Simpel! Doe onze gratis postcodecheck hierboven.

Onze zonnepanelenexperts staan klaar om u te helpen. Na de postcodecheck nemen we contact met u op om een schouw in te plannen. Tijdens ons bezoek worden de zonnepanelen nauwkeurig ingetekend, en u ontvangt een op maat gemaakte, transparante offerte. Geen verborgen kosten, geen verrassingen. En het beste van alles? Het is helemaal vrijblijvend. Waar wacht u nog op? Zet die eerste stap naar een groener én voordeliger Utrecht. Laat die zon maar schijnen op uw energierekening!

A title

Image Box text

Duurzaam Plus onderweg om zonnepanelen te installeren in Utrecht

A title

Image Box text

Klantervaringen

Joris

15 zonnepanelen

Vanaf het eerste gesprek tot en met het leveren en installeren. Alles verliep netjes en naar wens. Duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar.

5/5 sterren via Google

Hans

6 zonnepanelen

Gisteren zijn de panelen geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Duurzaam Plus van offertestadium tot en met uitvoering en service. Eerlijke prijs, snelle levertijd, nette betrouwbare en één voor één vriendelijke mannen.

5/5 sterren via Google

Remi

14 zonnepanelen

Eind vorig jaar hebben wij Bas de opdracht gegeven om het dak van de dakkapel opnieuw te laten bekleden en daarna 14 zonnepanelen te installeren waarbij het kleine zolder(klap)raampje komt te vervallen. Die beslissing hebben we genomen na prima advies van Bas.

5/5 sterren via Google

Frank

6 zonnepanelen

Wij zijn erg te spreken over de klantgerichtheid, duidelijkheid en servicegerichtheid van Duurzaam Plus. Team (Bas en Antwan) Tevens zijn wij super te spreken over de vakmensen die er werken. Het zijn jonge positieve mensen die verstand van zaken hebben en mogelijkheden zien.

5/5 sterren via Google

Sandra & Dick

11 zonnepanelen

Het kontakt met iedereen van Duurzaam Plus was vanaf het eerste moment positief. De communicatie met het team was erg prettig, duidelijk en de heren die de zonnepanelen op het dak en de garage kwamen leggen waren professioneel en werkten netjes.

5/5 sterren via Google

Chantal

10 zonnepanelen

Vandaag zijn Antwan en Joris druk geweest om onze zonnepanelen te installeren. Ons plat dak ligt nu vol met 10 panelen dus laat de wolken en regen maar verdwijnen! Ze denken mee, als ’t even anders moet met de stroom naar de meterkast is het fijn dat ze met ideeën komen.

5/5 sterren via Google