Vraag direct uw warmtepomp offerte aan.

Binnen 24 uur vrijblijvend een advies!

Binnen 1 minuut geregeld!

  • €2850 subsidie

  • €500 cashback

  • incl. verwijderen oude ketel &
    plaatsen nieuwe ketel

Mis de hybride warmtepompactie niet,
beschikbaar tot

 
 

A title

Image Box text

Waarom een warmtepomp?

Lagere energiekosten: Warmtepompen halen energie uit de buitenlucht, bodem of grondwater. Dit is een veel efficiëntere manier van verwarmen dan het verbranden van gas of olie. Hierdoor bespaart u fors op uw energiekosten, tot wel 50%!

Verwarmen en koelen in één: De meeste warmtepompen kunnen niet alleen uw woning verwarmen, maar ook koelen in de zomer. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

Toekomstbestendig: Warmtepompen zijn een toekomstbestendige oplossing voor het verwarmen en koelen van woningen. Aardgas wordt steeds duurder en zal in de toekomst wellicht helemaal niet meer beschikbaar zijn.

Kies voor Duurzaam Plus en ontdek de voordelen van energiezuinige warmtepompen. Of u nu behoefte heeft aan verkoeling tijdens de zomermaanden of verwarming in de winter, wij bieden de perfecte oplossing voor uw behoeften.

Offerte aanvragen

Binnen 1 minuut geregeld!

Warmtepomp via Duurzaam Plus,
hoe werkt dat?

Veelgestelde vragen

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de traditionele cv-ketel. In plaats van fossiele brandstoffen te gebruiken, haalt een warmtepomp warmte uit de buitenlucht, bodem of grondwater. Deze warmte wordt vervolgens gebruikt om uw woning te verwarmen en/of tapwater te verwarmen. Duurzaam Plus biedt een breed scala aan warmtepompen van topmerken, zodat u altijd de perfecte oplossing voor uw woning vindt.

Om optimaal te profiteren van een warmtepomp, is het belangrijk dat uw woning goed geïsoleerd is. De isolatiewaarde van uw woning bepaalt namelijk hoeveel warmte er verloren gaat. Heeft u nog geen optimale isolatie? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Duurzaam Plus biedt u een totaaloplossing, inclusief isolatiewerkzaamheden, zodat u zeker weet dat uw woning klaar is voor een warmtepomp.

Ja, de meeste warmtepompen kunnen ook uw kraanpwater verwarmen. Hiervoor is wel een boiler nodig om het kraanwater op te slaan. Duurzaam Plus kan u adviseren over de juiste boiler voor uw warmtepomp.

Een warmtepomp heeft net als een cv-ketel periodiek onderhoud nodig. Dit omvat onder andere het controleren van de werking en het schoonmaken van de filters. Duurzaam Plus biedt u een onderhoudscontract op maat, zodat u zeker weet dat uw warmtepomp optimaal blijft functioneren.