fbpx

Over ons

Over ons

De mensen achter Duurzaam Plus

Man met zonnepaneel

Wij van Duurzaam Plus helpen u graag met het verduurzamen van uw woning of bedrijf.

Zo creëren we samen een betere toekomst voor mens en milieu en helpen we u om uw energiekosten te verlagen. Elke woning vraagt om een andere aanpak, dat weten wij als geen ander. We komen dan ook graag bij u over de vloer – of het dak – om samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. 

De totaaloplossing voor een duurzaam huis

Duurzaam Plus is dé allround specialist als het aankomt op de verduurzaming van uw woning. Onze werkzaamheden zijn divers: van het isoleren van uw woning tot het renoveren van uw dak of het plaatsen van zonnepanelen. Het unieke aan Duurzaam Plus is dat wij als één van de weinige een totaaloplossing kunnen bieden voor de verduurzaming van uw huis. Hierbij heeft u altijd een vast aanspreekpunt gedurende het hele traject. 

Meer dan verduurzaming alleen 

De jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze experts Bas en Antwan zorgen ervoor dat u optimaal geholpen wordt met het verduurzamen van uw huis. Daarbij staat u als klant centraal: we denken graag met u mee en zoeken samen naar een oplossing die het best bij u past. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u persoonlijk advies. Kwalitatief hoogwaardige producten en een service met een glimlach: dat is waar wij van Duurzaam Plus voor staan. 

Kiest u voor Duurzaam Plus dan kiest u dus voor:

– Expertise en jarenlange ervaring 
– Kwaliteit en vakmanschap 
– Service met een glimlach
– Persoonlijk advies en een oplossing op maat 
– Zorgeloos en allround verduurzamen 

Instagram

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.