Over ons

Wij van Duurzaam Plus helpen u graag met het verduurzamen van uw woning of bedrijf. Zo creëren we samen een betere toekomst voor mens en milieu en helpen we u om uw energiekosten te verlagen. Elke woning vraagt om een andere aanpak, dat weten wij als geen ander. We komen dan ook graag bij u over de vloer – of het dak – om samen te kijken naar wat de mogelijkheden zijn.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Waarom Duurzaam Plus

Duurzaam Plus is dé allround specialist als het aankomt op de verduurzaming van uw woning. Onze werkzaamheden zijn divers: van het isoleren van uw woning tot het renoveren van uw dak of het plaatsen van zonnepanelen. Het unieke aan Duurzaam Plus is dat wij als één van de weinige een totaaloplossing kunnen bieden voor de verduurzaming van uw huis. Hierbij heeft u altijd een vast aanspreekpunt gedurende het hele traject. 

Team Duurzaam Plus

De jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze experts Bas en Antwan zorgen ervoor dat u optimaal geholpen wordt met het verduurzamen van uw huis. Daarbij staat u als klant centraal: we denken graag met u mee en zoeken samen naar een oplossing die het best bij u past. We luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u persoonlijk advies. Kwalitatief hoogwaardige producten en een service met een glimlach: dat is waar wij van Duurzaam Plus voor staan. 

Richard

Installateur

Bas

Eigenaar

Mats

Installateur

Jos

Installateur

Paul

Elektricien

Michael

Istallateur

Anouk

Verkoop

Joop

Vrijwilliger

Antwan

Elektricien

Joost

Dakspecialist

Ruben

Installateur