Vraag direct een airco offerte aan.

Binnen 24 uur vrijblijvend een advies!

Binnen 1 minuut geregeld!

  • Installatie binnen 4 weken
  • Bespaar op energiekosten
  • Zowel koelen als verwarmen
Airconditioning geïnstalleerd door Duurzaam Plus

A title

Image Box text

Waarom een airco?

All-Year Comfort: Vergeet die slapeloze zomernachten en ijskoude winters. Met een airconditioning regel je moeiteloos de temperatuur in jouw woning, zodat het het hele jaar door aangenaam is.

Energiezuinigheid: Moderne airconditioningssystemen zijn uiterst energiezuinig en dragen bij aan een lagere energierekening. Bij Duurzaam Plus kiezen we voor duurzame oplossingen, zodat jij én de planeet kunnen profiteren.

Gezondere Lucht: Onze airco’s zuiveren de lucht in jouw woning, waardoor je geniet van frisse, schone lucht en minder last hebt van allergenen en vervelende stofdeeltjes.

Kies voor Duurzaam Plus en ontdek de voordelen van energie-efficiënte airconditioning. Of het nu om verkoeling in de zomer of verwarming in de winter gaat, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Offerte aanvragen

Binnen 1 minuut geregeld!

Airconditioning via Duurzaam Plus,
hoe werkt dat?

Veelgestelde vragen

Airconditioning doet meer dan alleen de temperatuur reguleren; het verbetert je hele leefomgeving. Het zorgt voor een comfortabele temperatuur, vermindert luchtvochtigheid en filtert allergenen zoals pollen en stof. Hierdoor adem je niet alleen frissere, maar ook gezondere lucht in. Een win-win voor comfort én gezondheid!

Absoluut! Onze airco’s zijn ontworpen met het oog op efficiënt energiegebruik. Ze koelen en verwarmen je woning slim en zuinig, wat resulteert in een lagere energierekening. Je kan dus genieten van de perfecte temperatuur zonder je zorgen te maken over hoge kosten.

Onze airco’s zijn onderhoudsvriendelijk, maar het is wel verstandig om jaarlijks een controle te laten uitvoeren. Onze experts zorgen ervoor dat alles soepel blijft draaien, zodat jij zorgeloos kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door!

Absoluut! Met onze airco’s kun je specifieke kamers in je woning gericht koelen, waardoor je comfort kunt aanpassen aan je behoeften. Of het nu de slaapkamer is tijdens warme nachten of de thuiskantoorruimte overdag, je kunt de perfecte temperatuur creëren waar jij dat wilt.

Nee, maak je geen zorgen! Onze airco’s houden niet alleen de temperatuur stabiel, maar reguleren ook de luchtvochtigheid. Zo blijft de lucht fris en aangenaam, zonder dat vervelende droge gevoel.

Absoluut niet! Onze installatieteams zijn experts in hun vak. Ze zorgen voor een vlotte en efficiënte installatie van je airconditioningssysteem, zodat je snel van het comfort kunt genieten.

Zeker! Onze airco’s zijn niet alleen goed in koelen en verwarmen, maar zorgen ook voor een constante luchtstroom. Ze verbeteren de luchtcirculatie en zorgen voor een fris binnenklimaat. Zo kun je altijd genieten van schone, gezonde lucht in je woning.