Vraag direct uw airco offerte aan.

Binnen 24 uur vrijblijvend een advies!

Binnen 1 minuut geregeld!

  • Installatie binnen 4 weken
  • Bespaar op energiekosten
  • Zowel koelen als verwarmen
Airconditioning geïnstalleerd door Duurzaam Plus

A title

Image Box text

Waarom een airco?

All-Year Comfort: Vergeet die slapeloze zomernachten en ijskoude winters. Met een airconditioning regelt u moeiteloos de temperatuur in uw woning, zodat het het hele jaar door aangenaam is.

Energiezuinigheid: Moderne airconditioningssystemen zijn uiterst energiezuinig en dragen bij aan een lagere energierekening. Bij Duurzaam Plus kiezen we voor duurzame oplossingen, zodat u én de planeet kunnen profiteren.

Gezondere Lucht: Onze airco’s zuiveren de lucht in uw woning, waardoor u geniet van frisse, schone lucht en minder last hebt van allergenen en vervelende stofdeeltjes.

Kies voor Duurzaam Plus en ontdek de voordelen van energie-efficiënte airconditioning. Of het nu om verkoeling in de zomer of verwarming in de winter gaat, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Offerte aanvragen

Binnen 1 minuut geregeld!

Airconditioning via Duurzaam Plus,
hoe werkt dat?

Veelgestelde vragen

Airconditioning doet meer dan alleen de temperatuur reguleren; het verbetert uw hele leefomgeving. Het zorgt voor een comfortabele temperatuur, vermindert luchtvochtigheid en filtert allergenen zoals pollen en stof. Hierdoor ademt u niet alleen frissere, maar ook gezondere lucht in. Een win-win voor comfort én gezondheid!

Absoluut! Onze airco’s zijn ontworpen met het oog op efficiënt energiegebruik. Ze koelen en verwarmen uw woning slim en zuinig, wat resulteert in een lagere energierekening. U kunt dus genieten van de perfecte temperatuur zonder u zorgen te maken over hoge kosten.

Onze airco’s zijn onderhoudsvriendelijk, maar het is wel verstandig om jaarlijks een controle te laten uitvoeren. Onze experts zorgen ervoor dat alles soepel blijft draaien, zodat u zorgeloos kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door!

Absoluut! Met onze airco’s kunt u specifieke kamers in uw woning gericht koelen, waardoor u comfort kunt aanpassen aan uw behoeften. Of het nu de slaapkamer is tijdens warme nachten of de thuiskantoorruimte overdag, u kunt de perfecte temperatuur creëren waar u dat wilt.

Nee, maakt u zich geen zorgen! Onze airco’s houden niet alleen de temperatuur stabiel, maar reguleren ook de luchtvochtigheid. Zo blijft de lucht fris en aangenaam, zonder dat vervelende droge gevoel.

Absoluut niet! Onze installatieteams zijn experts in hun vak. Ze zorgen voor een vlotte en efficiënte installatie van uw airconditioningssysteem, zodat u snel van het comfort kunt genieten.

Zeker! Onze airco’s zijn niet alleen goed in koelen en verwarmen, maar zorgen ook voor een constante luchtstroom. Ze verbeteren de luchtcirculatie en zorgen voor een fris binnenklimaat. Zo kunt u altijd genieten van schone, gezonde lucht in uw woning.