Uw dak laten isoleren?

Door het plaatsen van isolatiemateriaal onder uw dakbedekking, wordt warmte beter vastgehouden in de winter. Daarnaast biedt dakisolatie ook voordelen tijdens warmere periodes, aangezien het de hitte buiten kan houden. Met dakisolatie maakt u van uw woning een comfortabele en gezellige plek om te wonen, ongeacht het seizoen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 • Bespaar gemiddeld € 900 per jaar
 • Verhoog uw wooncomfort
 • Plaatsing door specialisten
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld!

A title

Image Box text

Dakisolatie door Duurzaam Plus, hoe werkt dat?

Tevreden klanten van Duurzaam Plus

Joris

15 zonnepanelen

Vanaf het eerste gesprek tot en met het leveren en installeren. Alles verliep netjes en naar wens. Duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar.

5/5 sterren via Google

Hans

6 zonnepanelen

Gisteren zijn de panelen geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Duurzaam Plus van offertestadium tot en met uitvoering en service. Eerlijke prijs, snelle levertijd, nette betrouwbare en één voor één vriendelijke mannen.

5/5 sterren via Google

Remi

14 zonnepanelen

Eind vorig jaar hebben wij Bas de opdracht gegeven om het dak van de dakkapel opnieuw te laten bekleden en daarna 14 zonnepanelen te installeren waarbij het kleine zolder(klap)raampje komt te vervallen. Die beslissing hebben we genomen na prima advies van Bas.

5/5 sterren via Google

Frank

6 zonnepanelen

Wij zijn erg te spreken over de klantgerichtheid, duidelijkheid en servicegerichtheid van Duurzaam Plus. Team (Bas en Antwan) Tevens zijn wij super te spreken over de vakmensen die er werken. Het zijn jonge positieve mensen die verstand van zaken hebben en mogelijkheden zien.

5/5 sterren via Google

Sandra & Dick

11 zonnepanelen

Het kontakt met iedereen van Duurzaam Plus was vanaf het eerste moment positief. De communicatie met het team was erg prettig, duidelijk en de heren die de zonnepanelen op het dak en de garage kwamen leggen waren professioneel en werkten netjes.

5/5 sterren via Google

Chantal

10 zonnepanelen

Vandaag zijn Antwan en Joris druk geweest om onze zonnepanelen te installeren. Ons plat dak ligt nu vol met 10 panelen dus laat de wolken en regen maar verdwijnen! Ze denken mee, als 't even anders moet met de stroom naar de meterkast is het fijn dat ze met ideeën komen.

5/5 sterren via Google

Veelgestelde vragen

Mensen kiezen er voornamelijk voor om zonnepanelen aan te schaffen om geld te besparen op hun energierekening.

Dakisolatie is het isoleren van het dak van een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur en verlaagt de energierekening. Bovendien vermindert het de CO2-uitstoot en draagt het bij aan een duurzamere leefomgeving.

Dakisolatie heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Het vermindert het warmteverlies in huis, waardoor de energierekening daalt.
 • Het zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur, in de winter warm en in de zomer koel.
 • Het vermindert geluidsoverlast van buitenaf.
 • Het vermindert de CO2-uitstoot, waardoor het bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.
 • Het verhoogt de waarde van het huis.

Er zijn verschillende soorten dakisolatie:

 • Isolatie van de binnenzijde van het dak: hierbij wordt het isolatiemateriaal tussen de draagconstructie van het dak en de afwerking aangebracht.
 • Isolatie van de buitenzijde van het dak: hierbij wordt het isolatiemateriaal op de draagconstructie aangebracht en daarop komt dan de dakbedekking.
 • Isolatie van de zoldervloer: hierbij wordt de vloer van de zolder geïsoleerd om warmteverlies te voorkomen.

De besparing op de energierekening door dakisolatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de gekozen isolatiemethode en het type isolatiemateriaal. Gemiddeld kan de besparing op de energierekening oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Bovendien wordt de investering in dakisolatie vaak binnen enkele jaren terugverdiend.

Bel direct met Anouk of Bas op 073 782 01 09