Vraag direct een offerte voor uw dakisolatie aan.

Binnen 24 uur vrijblijvend een advies!

Binnen 1 minuut geregeld

 • Verhoog uw woningwaarde
 • Bespaar energie
 • Gratis advies op maat

Tevreden klanten van Duurzaam Plus

Tony

Dakrenovatie

Onlangs heeft Duurzaam Plus ons schuine dak volledig geïsoleerd, en voorzien van nieuwe moderne dakpannen en een nieuw dakraam.

5/5 sterren via Google

Quintin

Dakrenovatie

Duurzaam Plus heeft bij onze buren een nieuw dak geplaatst. Na het zien van de werkwijze hebben we zelf ook contact opgenomen voor een nieuw dak. Zeer tevreden met ons nieuwe dak (met isolatiefolie) en de samenwerking met deze partij!

5/5 sterren via Google

Meeuwissen

Dakrenovatie

Als er mensen zijn die een review nodig hebben om te zien dat deze kerels uit het juiste hout gesneden zijn, zoek dan niet meer verder. Deze gasten zijn eerlijke Brabantse jongens die degelijk werk afleveren tegen een goede prijs. Er tevreden over bejegening, wachttijden en uitvoering van een grote renovatie van ons dak met plaatsing van de zonnepanelen en hybride warmtepomp. Dus wat ons betreft geen twijfel.

5/5 sterren via Google

Dakisolatie door Duurzaam Plus, hoe werkt dat?

Veelgestelde vragen

Dakisolatie is het isoleren van het dak van een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur en verlaagt uw energierekening. Bovendien vermindert het de CO2-uitstoot en draagt het bij aan een duurzamere leefomgeving.

Dakisolatie heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Het vermindert het warmteverlies van uw woning, waardoor de energierekening daalt.
 • Het zorgt voor een comfortabele binnentemperatuur, in de winter warm en in de zomer koel.
 • Het vermindert geluidsoverlast van buitenaf.
 • Het vermindert de CO2-uitstoot, waardoor het bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.
 • Het verhoogt de waarde van uw woning.

Er zijn verschillende soorten dakisolatie:

 • Isolatie van de binnenzijde van het dak: hierbij wordt het isolatiemateriaal tussen de draagconstructie van het dak en de afwerking aangebracht.
 • Isolatie van de buitenzijde van het dak: hierbij wordt het isolatiemateriaal op de draagconstructie aangebracht en daarop komt dan de dakbedekking.
 • Isolatie van de zoldervloer: hierbij wordt de vloer van de zolder geïsoleerd om warmteverlies te voorkomen.

De besparing op de energierekening door dakisolatie hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de gekozen isolatiemethode en het type isolatiemateriaal. Gemiddeld kan de besparing op de energierekening oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Bovendien wordt de investering in dakisolatie vaak binnen enkele jaren terugverdiend.

Bel direct met Anouk of Bas op 073 782 01 09