Uw dak laten renoveren?

Soms is een reparatie ontoereikend en kan een dakrenovatie noodzakelijk zijn. Dit kan de waarde van uw huis verhogen en uiteraard zorgen voor een droog en comfortabel thuis. Bent u op zoek naar een dakrenovatie specialist? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Voorkom onverwachte kosten
  • Verhoog uw woningwaarde
  • Professionele service
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld!

A title

Image Box text

Dakrenovatie door Duurzaam Plus,
hoe werkt dat?

Tevreden klanten van Duurzaam Plus

Joris

15 zonnepanelen

Vanaf het eerste gesprek tot en met het leveren en installeren. Alles verliep netjes en naar wens. Duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar.

5/5 sterren via Google

Hans

6 zonnepanelen

Gisteren zijn de panelen geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Duurzaam Plus van offertestadium tot en met uitvoering en service. Eerlijke prijs, snelle levertijd, nette betrouwbare en één voor één vriendelijke mannen.

5/5 sterren via Google

Remi

14 zonnepanelen

Eind vorig jaar hebben wij Bas de opdracht gegeven om het dak van de dakkapel opnieuw te laten bekleden en daarna 14 zonnepanelen te installeren waarbij het kleine zolder(klap)raampje komt te vervallen. Die beslissing hebben we genomen na prima advies van Bas.

5/5 sterren via Google

Frank

6 zonnepanelen

Wij zijn erg te spreken over de klantgerichtheid, duidelijkheid en servicegerichtheid van Duurzaam Plus. Team (Bas en Antwan) Tevens zijn wij super te spreken over de vakmensen die er werken. Het zijn jonge positieve mensen die verstand van zaken hebben en mogelijkheden zien.

5/5 sterren via Google

Sandra & Dick

11 zonnepanelen

Het kontakt met iedereen van Duurzaam Plus was vanaf het eerste moment positief. De communicatie met het team was erg prettig, duidelijk en de heren die de zonnepanelen op het dak en de garage kwamen leggen waren professioneel en werkten netjes.

5/5 sterren via Google

Chantal

10 zonnepanelen

Vandaag zijn Antwan en Joris druk geweest om onze zonnepanelen te installeren. Ons plat dak ligt nu vol met 10 panelen dus laat de wolken en regen maar verdwijnen! Ze denken mee, als 't even anders moet met de stroom naar de meterkast is het fijn dat ze met ideeën komen.

5/5 sterren via Google

Veelgestelde vragen

Een dak is een van de belangrijkste elementen van een huis, omdat het bescherming biedt tegen weersinvloeden en de levensduur van het huis verlengt. Door het dak regelmatig te laten inspecteren en renoveren, kunt u de veiligheid en de waarde van uw huis verbeteren.

Een dakrenovatie heeft verschillende voordelen, waaronder verbeterde energie-efficiëntie, verhoogde waarde van het pand, betere esthetiek, verbeterde bescherming tegen weersinvloeden en een verlengde levensduur van het dak. Het kan de energiekosten verlagen, de aantrekkelijkheid vergroten, het gebouw beschermen en de levensduur van het dak verlengen.

De frequentie van het renoveren van een dak hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd van het dak, de gebruikte materialen en de weersomstandigheden in de regio. Over het algemeen wordt aanbevolen om het dak om de 10-15 jaar te laten inspecteren en indien nodig te renoveren.

De kosten van het renoveren van een dak variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het dak, de materialen die worden gebruikt en de omvang van de renovatie. Een eenvoudige dakrenovatie kan enkele duizenden euro’s kosten, terwijl een grotere renovatie enkele tienduizenden euro’s kan kosten. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen.

Bel direct met Anouk of Bas op 073 782 01 09