fbpx

Dakrenovatie

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen & gebouwen met alle verduurzamings maatregelen.

Is uw dak aan renovatie toe, of denkt u aan verduurzamen? 

Het dak is een belangrijk onderdeel van een huis. Het houdt de mensen die er onder wonen warm en droog. Door verschillende weersomstandigheden heeft het dak op uw woning heel wat te verduren.

Het kan dus voorkomen dat uw dak na langere tijd toe is aan renovatie. Waar daken vroeger alleen diende om droog te zitten, weten we inmiddels dat met een goede isolatie ook veel warmte verlies tegen te gaan is. Uiteindelijk is ieder dak een keer aan vervanging toe.

Dakrenovatie
Dakrenovatie

Voordelen van dakrenovatie

Man vervangt dakpannen

Duurzaam Plus dakrenovatie

Wanneer een dak gerenoveerd moet worden, is het altijd een goed idee om meteen naar het totaalplaatje te kijken. Het combineren van aanpassingen kan u veel geld besparen. Het dak ligt immers toch open, waardoor het een goed moment is om bijvoorbeeld het dak te isoleren of eventueel zonnepanelen te plaatsen.

Bij Duurzaam Plus bieden we deze mogelijkheden dan ook aan. Denkt u aan verduurzamen, bespreek dit vooral met onze specialisten. Zij kunnen met u de mogelijkheden bekijken en aan uw wensen voldoen.

Hoe gaan wij te werk?

Advies op maat

Wij komen bij u langs en bekijken samen wat er moet gebeuren en wat uw wensen zijn. Mogelijkheden worden meteen aan tafel besproken

Offerte

We rekenen uit wat u nodig heeft en wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. U kunt alles nog even rustig nalezen en bespreken voor u akkoord gaat.

Inplannen

Na akkoord zullen we een dag inplannen die u goed uitkomt om het dak te renoveren en het huis klaar te maken voor de toekomst.

Veel gestelde vragen

Na akkoord op de offerte streven wij er naar om binnen X weken bij u de gewenste werkzaamheden te realiseren.
Houd er rekening meer dat u een aanpassing in de meterkast moet doen.

Uiteraard zullen wij u hierbij helpen.
Zonnepanelen hebben een positief effect op de waarde van uw huis. Want hoe groenere je energielabel, des te gunstiger voor de waarde van uw huis.

Projecten

Tijd voor verduurzaming? Neem contact met ons op

Uw huis toe aan renovatie of denkt u aan verduurzaming? En wilt u vrijblijvend advies. Vul het contactformulier in en wij helpen u graag.

    Vraag offerte aan

    Vraag een vrijblijvende offerte aan. We komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.