Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe, of denkt u aan verduurzamen? 
Duurzaam Plus zet de mogelijkheden op een rijtje.

Het dak is een belangrijk onderdeel van een huis. Het houdt de mensen die er onder wonen warm en droog. Door verschillende weersomstandigheden heeft het dak op uw woning heel wat te verduren.

Het kan dus voorkomen dat uw dak na langere tijd toe is aan renovatie. Waar daken vroeger alleen diende om droog te zitten, weten we inmiddels dat met een goede isolatie ook veel warmte verlies tegen te gaan is. Uiteindelijk is ieder dak een keer aan vervanging toe.

Voordelen van dakrenovatie

De waarde van uw huis stijgt

De uitstraling van uw huis gaat omhoog

Geen kans op lekkages door achterstallig onderhoud

De constructie wordt nagekeken en veilig gesteld

Dé mogelijkheid om uw woning te verduurzamen

Duurzaam Plus dakrenovatie

Wanneer een dak gerenoveerd moet worden, is het altijd een goed idee om meteen naar het totaalplaatje te kijken. Het combineren van aanpassingen kan u veel geld besparen. Het dak ligt immers toch open, waardoor het een goed moment is om bijvoorbeeld het dak te isoleren of eventueel zonnepanelen te plaatsen.

Bij Duurzaam Plus bieden we deze mogelijkheden dan ook aan. Denkt u aan verduurzamen, bespreek dit vooral met onze specialisten. Zij kunnen met u de mogelijkheden bekijken en aan uw wensen voldoen.

Dakisolatie

Wanneer het dak van uw woning toe is aan vervanging, is dat vaak ook meteen het juiste moment voor het isoleren van het dak. Warmte stijgt namelijk op en ontsnapt vaak door een niet goed geïsoleerd dak. Dat is natuurlijk zonde van de warmte en niet goed voor de energierekening en uw portemonnee. Het is daarom ook één van de meest rendabele manieren om energie te besparen.

Isoleren van een dak kan op verschillende manieren. Er kan vanaf buiten worden geïsoleerd of van binnenuit. Ook is het mogelijk om de zoldervloer te isoleren. Onze experts bespreken samen met u wat het meest geschikt is en wat aan uw wensen voldoet.

Zonnepanelen

Heeft u wel eens zonnepanelen overwogen? Dan is dakrenovatie combineren met het plaatsen van zonnepanelen een goed idee. Zonnepanelen worden steeds toegankelijker. Voor verschillende daken hebben we mooie oplossingen.

De experts van Duurzaam Plus kijken graag naar uw wensen en mogelijkheden met als doel de energiekosten te verlagen en zo te helpen met een duurzame investering.

Vrijblijvend advies

Benieuwd naar de renovatie- en verduurzamingsmogelijkheden voor uw huis.
Neem gerust contact met ons op en u zult versteld staan van de mogelijkheden!

073 782 01 09
Info@duurzaam-plus.nl