fbpx
Quintin Maduro
Juli 2022
Lees verder
- Professioneel team
- Prettige/ duidelijke communicatie
- Houden zich aan afspraken
- Werken netjes
- Nuchtere jongens die denken in oplossingen!
Henk-Jan Kuiper
Juni 2022
Lees verder
Mijn dakpannen laten vervangen door Duurzaam Plus. Mijn panlatten waren nog goed en werden niet vervangen. Er werd dus niet "gezocht" naar extra meerwerk. De nieuwe pannen liggen er strak op!
Jim
Januari 2022
Lees verder
Wij zijn ZEER tevreden over de werkzaamheden die de mannen van Duurzaam Plus hebben geleverd! Ze hebben voor ons en onze 4 buren de daken en overkappingen in de tuinen voorzien van zonnepanelen.
Toine van der Poel
Mei 2022
Lees verder
Het begint met een tip om dit bedrijf te benaderen voor een PV-installatie, nadat andere partijen gewoon niet de moeite nemen om überhaupt terug te reageren. Snelle reactie na eerste contact, snel en duidelijk een offerte mogen ontvangen.
Meuwissen en van Ballegooijen
Februari 2022
Lees verder
Als er mensen zijn die een review nodig hebben om te zien dat deze kerels uit het juiste hout gesneden zijn, zoek dan niet meer verder. Deze gasten zijn eerlijke Brabantse jongens die degelijk werk afleveren tegen een goede prijs.
Rik & Angelique Hindriks
Juli 2022
Lees verder
Bas van Duurzaam Plus heeft bij ons 7 zonnepanelen geplaatst. Het eerste gespr ek op afspraak was duidelijk en wij werden goed geïnformeerd. Daarna volgde een inspectie over de mogelijkheden. De plaatsing zelf is uiterst netjes gedaan. Wij zijn heel tevreden en bevelen ze van harte aan.
Piet van Geel
Juli 2022
Lees verder
Zeer goede prijs-kwaliteits verhouding. Dakrenovatie: nieuwe pannen, dakisolatie, nieuwe goten en regenpijpen, drie dakramen en 17 zonnepanelen in een paar dagen uitgevoerd. Alles ligt er netjes op. Professioneel en hardwerkend, en ook nog aardige mannen. En niets te beroerd om iets extra te doen.
Martin Kind
Juli 2022
Lees verder
Prima bedrijf. We hebben een heel nieuw, goed geïsoleerd dak gekregen. Tot nu toe, na enkele maanden, geen problemen ontdekt. We kunnen dit bedrijf dus echt aanbevelen
Sander van Asten
Februari 2022
Lees verder
Duurzaam Plus heeft naar volle tevredenheid 27 zonnepanelen geleverd en gemonteerd incl. een nieuwe meterkast geplaatst volgens afspraak! Tijdens het kennismakingsgesprek met Bas de Kok bleek dat hij veel technische kennis heeft. Het grote voordeel van deze partij is dat ze direct een offerte maken en ook meteen mogelijke datums geven om te installeren.
Pascale Geers-Leerssen
Februari 2022
Lees verder
Van adviesgesprek tot plaatsing alleen maar lof. Het plaatsen van de 13 zonnepanelen is goed en vlot verlopen. Fijn team dat meedenkt over de mogelijkheden en oplossingen biedt waar nodig. Komt in alles professioneel en verzorgd over. Een echte aanrader.
Previous
Next