Zonnepanelen laten installeren?

Vraag direct een offerte voor zonnepanelen aan.

Binnen 24 uur vrijblijvend een advies en prijsaanbod!

Een aanvraag doen duurt 1 minuut

  • Installatie binnen 4 weken
  • Profiteer nu van 0% btw
  • Bespaar €1400,- per jaar

A title

Image Box text

Live inzicht in verbruik & opbrengst

Altijd en overal inzicht in de kWh-opbrengst van jouw zonnestroomsystemen, ongeacht welk apparaat je gebruikt. Je hebt volledig inzicht in de prestaties van je zonnestroomsystemen en door middel van overzichtelijke grafieken en tabellen zie je direct wat de opbrengst is. Zo weet je eenvoudig wat de ideale momenten zijn om stroom te verbruiken.

Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld!

Zonnepanelen via Duurzaam Plus, hoe werkt dat?

Tevreden klanten van Duurzaam Plus

Joris

15 zonnepanelen

Vanaf het eerste gesprek tot en met het leveren en installeren. Alles verliep netjes en naar wens. Duidelijke communicatie en makkelijk bereikbaar.

5/5 sterren via Google

Hans

6 zonnepanelen

Gisteren zijn de panelen geplaatst. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Duurzaam Plus van offertestadium tot en met uitvoering en service. Eerlijke prijs, snelle levertijd, nette betrouwbare en één voor één vriendelijke mannen.

5/5 sterren via Google

Remi

14 zonnepanelen

Eind vorig jaar hebben wij Bas de opdracht gegeven om het dak van de dakkapel opnieuw te laten bekleden en daarna 14 zonnepanelen te installeren waarbij het kleine zolder(klap)raampje komt te vervallen. Die beslissing hebben we genomen na prima advies van Bas.

5/5 sterren via Google

Frank

6 zonnepanelen

Wij zijn erg te spreken over de klantgerichtheid, duidelijkheid en servicegerichtheid van Duurzaam Plus. Team (Bas en Antwan) Tevens zijn wij super te spreken over de vakmensen die er werken. Het zijn jonge positieve mensen die verstand van zaken hebben en mogelijkheden zien.

5/5 sterren via Google

Sandra & Dick

11 zonnepanelen

Het kontakt met iedereen van Duurzaam Plus was vanaf het eerste moment positief. De communicatie met het team was erg prettig, duidelijk en de heren die de zonnepanelen op het dak en de garage kwamen leggen waren professioneel en werkten netjes.

5/5 sterren via Google

Chantal

10 zonnepanelen

Vandaag zijn Antwan en Joris druk geweest om onze zonnepanelen te installeren. Ons plat dak ligt nu vol met 10 panelen dus laat de wolken en regen maar verdwijnen! Ze denken mee, als ’t even anders moet met de stroom naar de meterkast is het fijn dat ze met ideeën komen.

5/5 sterren via Google

Veelgestelde vragen

Na akkoord op de offerte streven wij er naar om binnen 8 weken de panelen bij u op het dak te hebben geplaatst.

Het aanschaffen van zonnepanelen is een slimme investering: niet alleen bespaart u maandelijks geld op uw energierekening, ook stijgt de waarde van uw woning door een verbeterd en groener energielabel. Daarnaast draagt u met het verduurzamen van uw stroomopwekking bij aan het milieu en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Stroom opwekken via uw eigen dak verlaagd namelijk de CO2-uitstoot van uw woning. Zo zijn zonnepanelen goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee.

Zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten dit om in stroom. Hierbij wordt een ander soort stroom opgewekt dan uiteindelijk in huis kan worden gebruikt. Het is dus nodig om de opgewekte stroom tussentijd om te zetten in een bruikbare variant.
Hiervoor wordt een omvormer gebruikt: deze zet de opgewekte gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. De omvormer stuurt de wisselstroom vanaf de zonnepanelen naar de meterkast, waarna u direct gebruik kan maken van uw zelf opgewekte stroom.
Wekt u meer stroom op dan u verbruikt? Dit is geen probleem. Het teveel aan stroom wordt automatisch geleverd aan het openbare elektriciteitsnet en u ontvangt hier compensatie voor vanuit uw energieleverancier.

Met zonnepanelen wekt u uw eigen stroom op door gebruik te maken van een gratis energiebron, namelijk de zon. U bespaart direct geld doordat elk zelf opgewekt kilowattuur (kWh) niet meer afgenomen hoeft te worden bij de energieleverancier. Daarnaast wordt u gecompenseerd voor alle stroom die u niet meteen verbruikt en dus levert aan het openbare elektriciteitsnet. Dit wordt gedaan door de energieleverancier: deze verrekend de hoeveelheid stroom die u afneemt met de hoeveelheid stroom die u levert. Op deze manier bespaart u flink op uw energiekosten.

Daarnaast bieden zonnepanelen een hoog rendement: hier kan geen bank tegen op. Voor elke kWh die u opwekt krijgt u gemiddeld €0,21. Stel dat u jaarlijks ongeveer 4.000 kWh aan stroom opwekt (12 panelen), levert dit €840 op. Dit is een aanzienlijk hoger bedrag dan de rente die u zou krijgen wanneer u het geïnvesteerde bedrag op een bankrekening zou zetten of laten staan.

Naast dat zonnepanelen een hoog rendement bieden en u maandelijks flink bespaart op uw energierekening, krijgt u ook geld terug voor de aanschaf ervan. U krijgt namelijk BTW terug van de Belastingdienst wanneer u kiest voor zonnepanelen. Deze BTW teruggave maakt zowel de aanschaf als installatie van uw zonnepanelen 21% goedkoper.